Vad måste vi tänka på för att utforma vår produkt?

Vad måste vi tänka på för att utforma vår produkt?

För att få enhet med produktdesign måste vi ha alla andra väsentliga element som omger huvudprodukten också. Att behärska alla element själva skulle vara ineffektivt och i bästa fall svårt, och det är just därför kommunikationsförmåga är mycket viktigt. Den mest kommersiella produkt designen kommer att involvera ett team av människor som specialiserat sig på olika discipliner; informationsflödet måste kommuniceras tydligt för att undvika komplikationer som kan orsaka oförenliga förseningar eller ökade kostnader.

Användbarhet är viktigt om vi vill ha god kommunikation och upprepa kunder. Även om vi lyckades få in produkten i ett hushåll kommer en produkt som inte är intuitiv eller bekväm att använda att ge den ett dåligt rykte.

Material, teknik och tillverkning. Dessa är alla mycket specialiserade områden där vi vill få bästa information och resultat. Lyckligtvis vid denna dag och ålder av den globala arbetskraften kan högutbildade specialister fås till en bråkdel av ett pris än tidigare. Googling-design handledning kan vara bra för design av marknadsföringsmaterial.

En bra produkt är viktig, men bara om konsumenten faktiskt har ett bra intryck av den. Att planera marknadsförings aspekterna av produktdesign innebär djupgående forskning om konsumentens smak och livsstil. Varu märkningen av produkten måste också vara tillräckligt innovativ eller insiktsfull för att ge en fördel som är önskvärd för konsumenten. Vi behöver verkligen inte mer värdelöst skräp för att användas som deponi.

Att vara grön är ett mode. Det är också ett trevligt sätt att ge tillbaka till världen. Kommer vår produkt att få planeten att dö snabbare? Eller är det utformat för att vara hållbart? Eftersom fler människor är medvetna om dessa världsliga frågor, kommer allt som kan återanvändas inte bara att tilltala konsumenter när det gäller kostnad, utan också en bestämd bonus för deras må bra faktor. Och vi vill verkligen att de ska må bra om att använda din produkt.

Produktsäkerhet är mycket viktigt och det går hand i hand med produkttestning. Den ursprungliga designen bör ha produktsäkerhet som hög prioritet. Det betyder att inga små delar faller ut för att kväva ett barn eller måla som är giftigt för huden. Med media och bevakningsgruppen som nyligen uppmärksammat produktsäkerhet vill vi verkligen inte behandlas som en allmän fiende med en farlig produkt.

Leave a Reply